Borger | straatinfo

inbraak politie meldingen

Insluipers actief

inbraak

Het blijft oppassen met vreemde mensen aan de deur. Daar kwam dinsdag een inwoner van Borger achter. Gelukkig bleef de schade beperkt.
Dinsdagmiddag omstreeks 13.00 uur kreeg een bewoner van de Hoofdstraat in Borger onbekende personen aan de deur. Een vrouw kwam via de achterdeur binnen en lokte de bewoner met mooie praatjes en een vraag over openhaardhout de tuin in. Daar hield ze hem een tijdje aan de praat. Toen de man even later terug liep naar de woning zag hij de vrouw en de man met nog twee personen bij een zwarte auto van het merk Alfa Romeo staan en daar mee wegrijden. Omdat hij het niet vertrouwde keek hij of er iets weg was en ontdekte toen dat hij een klein bedrag aan geld miste. Volgens de bewoner gaat het bij de persoon die hem de tuin in lokte om een slanke blanke vrouw met een klein hoofd met kort donker haar. De leeftijd schat hij op 30 a 40 jaar. Ze droeg zwart/witte kleding. De man die bij haar was had een donker huidskleur en zwart haar. Hij droeg een lichtblauw hemd en lichtblauwe spijkerbroek. Het kenteken van de auto waarin ze wegreden begint waarschijnlijk met 40.

Soortgelijke berichten

Schennispleger actief
Oisterwijk

Autokrasser actief
Emmen

Schennispleger actief
Waalwijk

Woninginbrekers actief in Halsteren en Zevenbergen
Halsteren

Insluipers aangehouden
Amersfoort

Drie insluipers aangehouden
Een

Insluipers op de vlucht opgepakt
Arnhem

Insluipers actief in Enschede
Enschede

Filmpje whatsapp leidt tot aanhouding insluipers
Groningen

Bandenprikker actief
Enschede

kaart

kaart
De lokatie van het bericht is automatisch verkregen. Het kan dus zijn dat het bericht op deze kaart afwijkt van de echte lokatie.

Meer politieberichten uit de regio